2A Bravo - Lutfen YardimYardim

Konusu 'SIRALI SİSTEM LPG AYARI GENEL BİLGİLER' forumundadır ve Hasan Bengi tarafından 3 Eylül 2016 başlatılmıştır.

1. Hasan Bengi

Hasan Bengi New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Merhabalar. 2000 model bir polom var.
    1,5 yil oldu alali. 2A Bravo lpg sistemi var herhangi bir sorunum yoktu.

8-9 gun once sarj dinamosu degisti aracin usta aku kutup baslarini sokmus.
    Neyse;

Arac sogukken ilk çalıştırma da gaza gecmiyor. Hararet 90 a geldigi halde gecmiyor. Bu sekilde benzin ile ilerledikten sonra lpg ye geciyor. Daha sonra stop edip çalıştırdigimda sıkıntı yok hemen geciyor.

Bende dedim ecu sifirlandi herhalde. Neyse kablo siparisi verdim elime ulasti ayarlara baktim gecis isisini 32 dereceye dusurdum.

Fakat halen soguk motorda gaza gecemiyor arac. En assagi bu sicak havalarda bile 4-5 KM sonra geciyor. Sanki bir sure siniri varda o sure dolmadan gecmiyor gibi.

Daha sonra programdan ariza teşhisi yaptim. Gaz sicaklik sensoru arizali dedi bilgisayar.

Daha sonra whatsapp hattindan destek aldim. Enjektor ve cevresinin fotografini istedi yetkili bende cektim gonderdim. Yetkili dedi ki "ısı sensoru gozukmuyor, yok"

Ben sasirdim 1,5 yildir bindigim aracin enjektor kutugunde veyahutta enjektor cevresinde herhangi birsey yoktu.

Sarj dinamosu degistiren ustama gittim burdan birsey söktün mu diye hayir oyle sey olmaz dedi.

Ben bu durumda ne yapacagim arkadaslar abiler kardesler?

Eskişehir de gidebileceğim bir yer yok. Bu sisteme bakan yok. Kaputu acip biz buna bakmiyoruz deyip geri kapatiyorlar kaputu.

İsi sensorunu ben kendim değiştirebilir miyim acaba? Nerede oldugunu dahi bilmiyorum.

Enjektor cevresinin fotosunu ekliyorum. ve regulatore giris borusunda bir eleman var acaba o olabilir mi?

Ekli Dosyalar:

Sayfayı Paylaş