Aracımda sürekli lpg de arıza lambası yanıyor.

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve Aslan-Can tarafından 5 Aralık 2012 başlatılmıştır.

1. Aslan-Can

Aslan-Can New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Merhaba öncelikle böyle güzel bir siteye üye olmaktan mutluluk duydum.Emeği geçenlere ve yardımcı olan kişilerden Allah razı olsun..

Aracım 2008 model toyota corolla ,atiker marka lpg sistemi takılı..
    Aracı aldıgım günden beri sürekli lpgde sorun yaşatıyor.Fakir elektrik ikaz lambasını hergun hemen hemen yaktırıyor..
    Ustaya götürdügümde lpg de bu tip sorunun oldugunu ve bujilerimi deiştirmemi söyledi.Bujileri değiştirecem ama toyota aracın bujilerine 100 bin km garantisi vermiş.
    Aracım daha 43 binde..Artık bıktım usandım diğer araçlara bakıyorum atiker harici herkes memnun sorun hep atikerdemi?
    Şimdi bi kaç gundurde rolantide durmaz oldu sürekli stop ediyor ve motor yarım saat sürekli çalışıncaya kadar tekleme yapıyor lpg de.Benzinde en ufak bir sorun yok bu konu hakkında ne yapmam lazım.Bizim burda bu işten anlıcak usta yok daha doğrusu
    parayı alıp salla yapıyorlar..Acaba sorunun kaynagı nedir neden sürekli fakir arızası getirtiyo.Birde ısıtma suyu yanlış yerden alınır ise kalorifer ısıtmazmı?
    Aracımın sag tarafı ısıtıyor sol tarafı buz üfürüyor resmen:(

Daha araç yeni eski desem hadide bu sebeplerden yüzünden zindan oldu bana dunya.Bana yardımcı olurmusnuz.Çok teşekkür ederim şimdiden..

2. Aslan-Can

Aslan-Can New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Arkadaşlar birde ben bu arıza lambasını söndürmek için sürekli sanayide 30 tl bayılıyordum:)
    Arıza tespit cihazından aldım o sorunu kendim halledebiliyorum ışıkğı söndürüp arızayı görebiliyorum.Anladıgım kadarı ile lpg kalibrasyon bağlantısı için kablo ve proğramda satışınız mevcut sanırım bu konudada yardımcı olurmusnuz?Bende almak istiyorum ve kendim yapabilirmiyim kalibrasyon ayarını..Teşekkürler..

3. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba
    Sorununuz daha çok regülatör sorunlarına benziyor.
    Soğuk çalışmada regülator basıncını kontrol edip, ona göre hareket etmelisiniz.
    Kablo için iletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz.

Sayfayı Paylaş