Atiker Grand Beyin Yanması

Konusu 'DESTEK / SUPPORT(LPG SORU VE SORUNLARI FORUMU)' forumundadır ve M_aTRa_X tarafından 16 Kasım 2024 başlatılmıştır.

1. M_aTRa_X

M_aTRa_X New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Arkadaşlar merhaba. Sırf bu konu için üye oldum.

1.4t astra aracımda atiker grand 6 aylık bağlı bir lpg sistemim var. ilk 4 ay bir sorun yaşamadım 4. ayın sonunda araç lpg beyni yaktı Arızada 3. silindir genel arıza yazıyordu. beyin değişti tekrar kullandık 3 hafta civarı sorunsuz kullandık tekrar beyin yaktı. 3. Göz enjektör değişti Tüpten gelen tesisat komple sıfırdan takıldı ama şuan tekrar beyin yandı. Sanki zaman ayarlı gibi 3. hafta civarlarında beyin yakıyor araç . bu 3. yaktığı beyin oldu. Sorunu nerde aramak lazım. tesisatta kısa devre olsa anında yakması gerekmiyor mu? Ayrıyetten sigorta atmıyor. Lpg de ilerlerken düz yolda aniden ötmeye başlıyor benzine geçiyor bi daha da alamıyoruz zaten gaza.
    Beyinde OBD açık Adaptasyon Açık Geri kalanı normal.
    Başına gelen veya bilgisi olan varsa yardım ederseniz sevinirim.

2. husnu

husnu UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    504
    ilk defa böyle bir şikayet duydum, ama anlattıklarınızdan çıkardığım sonuç kesinlikle bir yerlerde bir montaj hatası olduğu, çünkü bu kadar kısa sürede beyin bozulmaz eğer baştan bozuksa değişmiş yine yandı diyorsunuz eger gercekten 2. de de sıfır beyin takılmışsa sağlam montaj hatasından başka birşey aklıma gelmiyor

3. M_aTRa_X

M_aTRa_X New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Montajda sorun olsa hemen belli etmez mi neden 3.5 hafta sonra belli ediyor onu cozemiyorum. Suan araci bagladim 3. Enjektor genel hata veriyor. Ariza silindi beyin tam yanmamis ama dedigim gibi hemen olmuyor 3-4 hafta arasinda yapiyor bu sorunu.

4. husnu

husnu UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    504
    elektrik tesisatı komple elden geçtimi? benzin ve gaz enjektör kablo tesisatları? açılıp bakıldı mı kablo bağlantılarına?

5. M_aTRa_X

M_aTRa_X New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    tüm kablolara bakıldı herhangi bir sorun yok. ek sadece enjektörlerde ve bobine giren devir sinyalinde var harici ekte yok. bugün kullanıp bakacagım .şuanlık sorun yok

Sayfayı Paylaş