Atiker Safefast Corolla 1.33 Ayar ve Enjektör Sıralaması

Konusu 'DESTEK / SUPPORT(LPG SORU VE SORUNLARI FORUMU)' forumundadır ve erdoan tarafından 21 Ocak 2025 başlatılmıştır.

1. erdoan

erdoan New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Merhabalar,
    benim yeni aldığım toyota corolla 2011 1.33 aracımda Atikerin safefast lpg sistemi bulunmakta. Ayar kablosu ve programım mevcut. Öncelikle araca vikars v-932 Fast-GT enjektör 2 ohm olandan taktım. Ayar programından enjektör tipini atiker 2 ohm enjektör olarak seçtim mapda ufak tefek düzenlemeler yaptım ancak asıl sorunum şu bu araçta dip gaz yapınca değişken süreli subap sistemi olduğu için tekleme yapıyor ama aşırı bir tekleme bu sorunu lpg ustası ana ekrandaki valtetronik seçeneğini seçerek azalttı ancak yine yüklenince veya rolantideyken dengesizlik oluşuyor. Programı kurcalarken beklenmedik enjektör geçişi seçeneği ve orada hangi enjektör sıralaması yapılması gerektiğini çözemedim diğer atikerlerde algıla seçeneği olduğu için otomatik algılıyor sizlerden sormak istediğim enjektör sıralaması nasıl olacak A B C D sıralaması nasıl olacak. Bu arada map2 de bulunan otomatik iyileştirme seçeneğini aktif konuma getirdim bunun bir faydası var mıdır teşekkür ederim.

2. husnu

husnu UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    509
    Bende de toyata var 2018 Atiker grand LPG sistemi var bahsettiğin teklemeyi önlemek ateşleme sıralamasını 1 konumunda ayarladım ve ani hizlanma dip gaz gibi durumlarda teklemeyi onledim, senin sade fastte böyle bir menü varsa eğer ateşleme siralamsini 1 konuma alırsan sorun çözülür

MSC Elektronik bunu beğendi.
  3. erdoan

erdoan New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Hocam safefast sisteminde sıralama yapma seçeneği dediğiniz gibi değil a b c d olarak seçiyorsunuz

4. husnu

husnu UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    509
    bizde de kapalı 0 komnumunda oluyor sonra 1-2-3-4 şekilde ilerliyor, doğru ayar 1 konumu, muhtmelen sizdeki de A konumudur

Sayfayı Paylaş