Kalibrasyonda stop etme

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve Tohma674 tarafından 4 Aralık 2024 başlatılmıştır.

1. Tohma674

Tohma674 Member

Beğenilen Mesajları:
    5
    Merhaba arkadaşlar atiker fast lpg kitim var arac 1.6 109 hp otomatik kalibrasyok yapmak istedigimde arac parametreleri lpg ye gecirirken stop ediyor kalibrasyon yapamiyorum map calisiyor regülatör basinci 1.10 1.15 arasi 2.0mm nozul var 3m enjektör neden böyle yapiyor olabilir

2. husnu

husnu UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    509
    kalibrasyonu ısınmış motorda yapıyorsunuz değilmi? normal kullanımda gaza geçiyormu aracınız?

3. Tohma674

Tohma674 Member

Beğenilen Mesajları:
    5
    evt motor sıcaklıgı 90 lpg sıcaklıgı ise 50 60 arası oluyor kalibrasyon yapma çalıştıgımda araç düğme ile lpg benzin geçişleri hissedilmiyor bile ayar yapamadıgım için noktasal müdahale ediyorum lpg haritası benzin haritasının üzerinde aracın ve lpg ecusunu 2 defa sıfırladım 100km benzinde kullanıp tekrar ayar yaptım ama yine olmadı enjekter sıralamasını degiştim olmadı programda 1 ve 4 cü enjektörü kapatınca araç tekliyor ama 2 ve 3 cü enjektörü kapatsamda bişey degişmiyor soketlerini çekince lpgden çıkıyor hortumu pense ile sıktıgımda araç yine tekliyor 2 ve 3 cü enjektör için söylüyorum.

4. husnu

husnu UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    509
    enjektörün soketini çıkarınca aracın benzine geçememsi lazım sadece tekleme yapar böyle bir durumda en azından kendi aracımda bu şekilde oluyor (atiker grand ) sorun burada olabilir

5. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Enjektörlerin hepsi seçeneğini seçerek deneyebilirsiniz. (sıralama hatası olabilir)
    Fast sistemde enjektör soketi çıkınca hata vermesi normal.

Sayfayı Paylaş