Lovato Dipgaz Yapınca Tekleme

Konusu 'LOVATO LPG AYARI VE LOVATO LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve Pasha51 tarafından 9 Temmuz 2024 başlatılmıştır.

1. Pasha51

Pasha51 New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Aracım Fiat Linea 1.4 Tjet 120Hp

Lovato OBD kit takılı. Benim 2 sorunum var.

1) sabahları ilk çalıştırdığımda yani LPG göstergesinde ışıklar yanıp sönüyor olan ki anda iken araç benzinle çalıştığınsa ilk 10 saniye rolanti dalgalanması oluyor 500-2000 rpm aralığında ama araç stop etmeden kendini toparlıyor. Ancak arabayı akşam stop ederken benzine alıp kapattığımda. Sabahta direk benzinde çalıştırdığımda LPG göstergesi ışıkları yanıp sönmüyorkenki direk benzinde ki haldeyken hiç bir rolanti dalgalanması olmuyor. Acaba bunu lpg ayarlarından neyi değiştirerek düzeltebilirim.

2) Gelelim sonraki probleme. Rampa çıkarken, yada aniden hızlanmam gerektiğinde araca biraz yüklendiğimde araba silkeliyor ve tekliyor. Ama yavaş yavaş gaz yedirdiğimde bir sorun olmuyor. Bunu asla çözemedim ayardamı problem var başka yerde mi bilemedim ama ateşleme sisteminde hiç bir problem yok.

Cevaplarınızı merakla bekliyorum

2. MSC Elektronik

MSC Elektronik Administrator

Beğenilen Mesajları:
    66
    Merhaba, muhtemelen ayarlarınız iyi değil. Görsel ekleyebilirseniz yardımcı olmaya çalışırız. İlk sorununuzun nedeni mekanik olabilir, enjektör kaçırması vb.

Sayfayı Paylaş