safe fast fazla yakıt

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve emirdede tarafından 26 Aralık 2012 başlatılmıştır.

1. emirdede

emirdede New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Sayın ustam;yaklaşık 1 ay önce Mersinde 1999 model 1.6 otomatik vites Golf üme atiker safe fast montajı yaptırdım.Öncelikle şunu belirtmek isterim taktırmadan önce aracımda hiçbir sıkıntı yoktu tekleme,stop etme,çekiş kaybı,yokuşta bayılma gibi aracım benzinde yaklaşık 0,45 kuruş yakıyor.LPG de ise bir türlü 0,38 kuruşun altına indiremedik,şehiriçinde 100 km de 14 lt lpg tüketiyorum.Taktıralı 1000 km oldu bugüne kadar yaklaşık 10 kere ayar yapıldı ama tüketim ne 1 krş arttı ne de azaldı.tüm ayarlamalarda ustalarla beraber test için 10 liralık gazla(1lt/2,66 tl) 25 km den fazla gidemedik,ama tüm testler böyle.KM de artış veya azalış olmaması tüple ilgili bir sıkıntı olacabileceğini aklıma getiriyor ama birtürlü işin içinden çıkamadık.Montaj yapılmadan önce bujiler,motor yağı yenilendi,boğaz kelebeği temizlendi,2 farklı VW servisine gittim oksijen sensörü ve maf sensöründe bir problem olmadığını teyit ettirdim.Arkadaşım da benden 1 hafta önce aynı model ve özelliklerdeki aracına aynı model LPG kitini taktırdı KM de 0,28 krş tüketiyor.Sorun nerde olabilir yardımlarınızı bekliyorum.

2. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba,
    aracınız enj. sürelerini, konfigurasyon değerlerini görmedne bir şey söylememiz zor.
    10 yere göstermişsiniz çözüm bulamamışsınız.
    Eğer ekran görüntülerini koyarsanız fikir beyan edebilir, yönlendirme yapabiliriz.

Sayfayı Paylaş