Yakıt sorunu

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve ince5757 tarafından 14 Ağustos 2013 başlatılmıştır.

1. ince5757

ince5757 New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Herkeze merhaba.Serdar Beyin tavsiyesi üzerine bu siteyi öğrendim.arkadaşlar benim 1.4 Accent era otomatik lpg li bir aracım var.Bu araç şuan lpg benzin de toplam 350 tl yakıyor.Aracı hergün 10 km gidiş ve geliş olarak kullanıyorum,yolda öyle şehir içi sayılmaz.aracın yol bilgisayarı 7 litre gösteriyor ama benim alet 12 litre civarı yakıyor.
    Serdar Bey bana aracınız zenginde yakıyor diye yazmıştı.Arkadaşlar ben bu zengin yakışından nasıl kurtula bilirim?
    Tüpün markası bu arada gasitaly marka ve ben SİNOP ta yaşıyorum burada servisi yok.1 ay önce SAMSUN a gittim ayarlarına baktırdım ancak değişen bir şey olmadı.

Ben kendim bu arabanın kalibrasyonunu yapmak için gasitaly marka kablo kiti bulabilirmiyim?
    Arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

2. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba,
    ayarlarınızı sınırlama olmaksızın kendiniz yapabilirsiniz. Bize sadece aracınızın üzerinde bulunan konnektörün rengini söylemeniz kafi. Detaylı bilgi ve sipariş için 542 3502417 numaralı iletişim hattımızı arayabilirsiniz. Kabloyu alan müşterilerimize ihtiyaç halinde uzaktan yardım ile ayar yapıyoruz. Program detaylarını canlı olarak anlatıyoruz.

3. ince5757

ince5757 New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Tamam bu numaradan iletişime geçerim.Bu almış olduğum kablo kiti ile zengin fakir karoşımınıda ayarlaya bilecekmiyim?Teşekkürler.

4. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Her hangi bir kısıtlama olmaksızın serviste yapılan ayarların tamamını yapabilirsiniz.
    Yapabileceklerinizin sınırını sizin bilgi, beceriniz ve kitinizin özellikleri belirler.

5. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Her hangi bir kısıtlama olmaksızın serviste yapılan ayarların tamamını yapabilirsiniz.
    Yapabileceklerinizin sınırını sizin bilgi, beceriniz ve kitinizin özellikleri belirler.

6. mt_44

mt_44 Active Member

Beğenilen Mesajları:
    58
    atiker safefast map1 haritasındaki rakamlar taranıp -5 verilirse yakıtta düşme yapılabilirmi yani şu anda yaktığından biraz daha az yakması mümkünmüdür teşekürler

7. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba,
    rastgele yapılacak müdahele yakıtı artırır.
    En sağlıklı ayar analiz cihazı ile yapılır. Yok ise elinizde bulunan tek bilgi kaynağı enjeksiyon süreleridir.

8. mt_44

mt_44 Active Member

Beğenilen Mesajları:
    58
    peki enjeksiyon süreleri 4.50 180 çarpanlamı çok yakıt püskürtür veya 6.00 130 çaepanlamı yakıt çok püskürtülür

9. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba,
    4,50 180 daha çok yakıt işer.

10. ince5757

ince5757 New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Arkadaşlar kablo kitimi aldım ve aracımın lpg ayarıı uzaktan erişim ile yaptık.Satıcı arkadaş gayet ilgili ve sabırlı.Ben işten dolayı daha kurcalayamadım ama lpg ayarını güzel bir şekilde yaptı arkadaş ve nasıl kullanıldığınıda bana gösterdi.O kadar zor değil belirteyim.

Sayfayı Paylaş